Läcksökare för vattenledningar, telekabel, och elkabel

Instrument för att snabbt och enkelt utföra underhåll på tryckskyddad telekabel, hitta läckor på vattenledningar och rörledningar, gasfyllda elledningar samt kylsystem på elgeneratorer

Tryckskyddad telekabel  I arbetet med att tryckskydda telekabel ingår läcksökning som en naturlig del. INFICONs vätgasläcksökare är idag standard för ett stort antal aktörer inom tryckskydd av telekablar.
Läckor på vattenledningar  Läckor på vattenledningar, både i och utanför fastigheter, för färskvatten och uppvärmning, lokaliseras säkert och exakt.
Kylsystem på elgeneratorer  Läckor på vatten- eller gasbaserade kylsystem på elgeneratorer lokaliseras snabbt och behändigt.

Sensistor XRS9012
Vätgasläcksökare

Alla läckor kan vålla driftstörningar, skador på omgivningen och ekonomiska förluster. Ju snabbare och säkrare du kan lokalisera en läcka, desto mer har du att vinna i tid och lönsamhet. Med den tillförlitliga och känsliga Vätgasläcksökaren Sensistor XRS9012 kan du snabbt hitta varje typ av vattenläcka, luftläcka eller gasläcka, oavsett om rör och kablar ligger dolda eller nedgrävda.

Vätgasläcksökare Sensistor XRS9012 från INFICON är en ytterligare förbättring av den välkända Vätgasläcksökare 8012. XRS9012 är inte bara lättare, tåligare och smartare – den hjälper dig att lokalisera läckor mycket snabbare, vilket sparar tid och pengar.

Produktblad XRS9012

Extrima
Vätgasläcksökare

Högpresterande, egensäkra läcksökare för applikationer i högriskmiljöer. Kylsystem på elgeneratorer kan alltid innehålla ren vätgas eller vatten. Både fall är utmärkta exempel för användning av Extrima. Dessutom finns särskild utrustning för läcksökning i flygbränslesystem. Instrumentet  har klassningen Ex ia IIC T3, vilket innebär att den uppfyller kraven för att få användas i Ex-klassad zon 0 enligt EU:s ATEX-direktiv. Extrima innehar även Ex-certifikaten IECEx, CSA och NEPSI. Enheten är bärbar (4,5 kg), vattensäker (IP67) och batteridriven (upp till 12 timmars kapacitet.

Produktblad Extrima (engelska)

Här kan du se hur enkelt det är att hitta läckor på nedgrävda telekablar med XRS9012 Vätgasläcksökare