Sekretesspolicy

INFICON respekterar individens sekretess för dess anställda, leverantörer, konsumenter, affärspartner och andra. Som användare av den här webbplatsen är din sekretess mycket viktig för oss. Vi vill att du ska veta hur vi skyddar våra besökares sekretess. INFICON strävar efter att endast samla in, använda och lämna ut personuppgifter från våra webbplatsbesökare i enlighet med lagstiftningen i de länder där vi är verksamma. Ta lite tid till att läsa följande policy där vår strategi beskrivs för insamling och användning av personligt identifierbara uppgifter på vår webbplats sensistor.com. Om du inte accepterar följande policy ska du inte använda webbplatsen.

Alla personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna ge kundservice i världsklass. Informationen som samlas in gör att vi kan ge dig som besökare enkel åtkomst till våra produkter och tjänster, och för att webbplatsen ska fokusera på kategorier som passar dina individuella intressen. Med hjälp av dina personuppgifter kan vi hålla dig uppdaterad om produktannonseringar, programvaruuppdateringar och kommande händelser. INFICON samlar inte in personligt identifierbar information om dig på den här webbplatsen utan ditt tillstånd. Som exempel kan vi be dig att ange en e-postadress för att kunna informera dig om en produktuppgradering eller ett servicemeddelande. Om du inte vill ha sådan information från INFICON kan du kontakta oss på adressen som finns längst ned på den här sidan.

Viss information kan skapas automatiskt när du använder vår webbplats. Vår server samlar automatiskt in information i form av klickströmsdata. Denna data omfattar, men är inte begränsad till, IP-adressen (internetprotokoll) som används för att ansluta din dator till internet, domännamnet på tjänsten som tillhandahåller din internetåtkomst, typ och version av webbläsare, operativsystem, pixeltaggar och cookies. Cookies används för webbläsardata och för att registrera webbplatsöverföringar. De hjälper våra administratörer att föra register över tidigare besök och gör vi att vi kan fastställa vilka områden på vår webbplats som är mest intressanta för dig.

Vår webbplats innehåller flera formulär där besökarna kan ange sina kontaktuppgifter för att begära dokument, nedladdningar eller ytterligare information. Vi lämnar inte ut, säljer, byter eller hyr ut personuppgifter utan föregående skriftligt tillstånd från dig. INFICON säkerställer hela tiden sekretessen för informationen som samlas in. Vi säljer inte och hyr inte ut kontaktuppgifter till andra marknadsförare. Dessutom begränsar INFICON sina medarbetares åtkomst till och användning av den här informationen. I vissa sällsynta fall kan vi dock enligt lag vara skyldiga att lämna ut dina personuppgifter som stöd för undersökningar avseende säkerhet eller brottsbekämpning, till exempel ärenden som rör en stämning eller relaterade rättsliga förfaranden.

INFICON har rätt att lagra personuppgifter om vi har spärrat eller stängt av en besökares åtkomst till webbplatsen, om han/hon har brutit mot våra Användarvillkor.

Om du är under 13 år ska du inte ange några personuppgifter på den här webbplatsen utan tillstånd och godkännande från en förälder eller målsman.

Genom att besöka och använda sensistors webbplats accepterar du att personuppgifter samlas in och de villkor som beskrivs ovan. INFICON förbehåller sig rätten att ändra detta sekretessmeddelande och relaterade affärsmetoder när som helst. Som besökare innebär din fortsatta användning att du accepterar alla förändringar som genomförts.

Om du har frågor om den här Sekretesspolicyn ska du kontakta:
INFICON AB
Westmansgatan 47F
582 16 Linköping
Telefon: +46 (0)13 355900
E-post: reach.sweden@inficon.com